Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ode au voyage – Du Wanderer aux Itinérances

Franz Schubert : Romance d’Helena, extraite de l’opéra Die Verschworenen

Gustave Mahler : Symphonie n°4, Mvt 4 : Wir Geniessen Die Himmlischen Freuden

Franz Schubert : Der Hirt auf dem Felsen [Le pâtre sur le rocher]

Claude Ledoux : Trois Itinérances

  1. A toi la femme japonaise (texte du compositeur)
  2. Retour (texte de Charlotte Materne)
  3. Iro ga mazareba mazaru hodo (texte de Noriko Yakushiji)

* Concerten vinden plaats van dinsdag t/m vrijdag, met uitzondering van 21/07/23 en 15/08/23

Julie Gebhart

Als gerenommeerde Belgische sopraan wordt ze geprezen voor haar optredens op internationale podia. Als lid van de Internationale Opera Academie in Gent debuteerde ze in historische rollen als Eleonora en Euridice en trad ze op in gerenommeerde theaters in heel België. Als artist-in-residence aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth speelde ze Pamina in Mozarts Die Zauberflöte en gaf ze talrijke concerten. In opdracht van de Opéra Royal de Wallonie vertolkte ze Assepoester en L’Amour in bejubelde producties. Julie treedt op in recitals en concerten met orkesten in prestigieuze zalen over de hele wereld. Ze won verschillende prijzen in internationale competities.

 

Nao Momitani

Als wereldberoemde Japanse pianiste wordt ze geprezen om haar virtuositeit en boeiende interpretatie van de piano. Als winnares van internationale concoursen treedt ze op als soliste met prestigieuze orkesten en biedt ze innovatieve artistieke optredens. Haar muzikale spel is doordrenkt van haar Japanse erfgoed en creëert een unieke en betoverende ervaring voor luisteraars. Haar verkenning van de verbanden tussen muziek, beweging en ruimte getuigt van haar aanstekelijke passie en uitzonderlijke talent, waardoor ze een sleutelfiguur is in de Belgische en internationale muziekscène.

 

Rudy Mathey

Een multidisciplinaire klarinettist, improvisator en kamermusicus. Gefascineerd door wereldmuziek en hedendaagse muziek in al hun vormen, creëert hij gemengde, vrije en ruimtelijke muziekprojecten waarin hij speelt en componeert, evenals verschillende groepen variërend van wereldmuziek tot jazzimprovisatie, babymuziek en muziektheater. In de loop van deze ontmoetingen ontdekte hij hoe verschillende stijlen elkaar beïnvloeden. Het uitbuiten van deze verbanden werd de belangrijkste focus van zijn artistieke creatie.