Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

L.Mendelssohn Lieder ohne Wörter op.67 no.2 Schubert impromptu op.90 no.3, Yuanyuan Zhang

Debussy petite suite pour Piano à 4 mains, Yuanyuan Zhang & Borun Li

 Ravel Gaspard de la nuit, Borun Li

 Khachaturian Sabre Dance Piano à 4 mains, Borun Li & Yuanyuan Zhang

 

* Concerten vinden plaats van dinsdag t/m vrijdag, met uitzondering van 21/07/23 en 15/08/23

 

Yuanyuan Zhang

Yuanyuan Zhang, geboren in Hunan, China, begon op 7-jarige leeftijd met pianolessen bij haar moeder. Op 12-jarige leeftijd begon ze haar studie aan het Wuhan Conservatorium, en na haar afstuderen ging ze naar Duitsland om te studeren bij Yannick van de Velde en voltooide ze haar postdoctorale studie aan de Akademie für Tonkunst Darmstadt. Tijdens haar studie won ze beurzen en prijzen bij verschillende miniwedstrijden.

 

Borun Li

Borun Li, geboren in 1994 in Luoyang, China. Hij begon met pianolessen op 4-jarige leeftijd. Hij voltooide zijn basis- en middelbare school aan het conservatorium van Wuhan, ging vervolgens naar Polen en studeerde bij professor Alicja Kledzik aan de Genius High School van de Ignacy Jan Paderewski Academy of Music in Poznan.

Sinds 2013 is hij ingeschreven in de klas van Prof. Gerrit Zitterbart aan de Hochschule für Musik und Theater Hannover en heeft Bachelor en Master studies afgerond en studeert nu bij Prof. Arie Vardi aan de Soloklas.

Tijdens zijn studie kreeg hij belangrijke artistieke impulsen van pianisten als Andrea Bonatta, Matti Reakallio, Pavel Gililov, Bernd Goetzke, Klaus Bäßler etc.

In 2011 won hij de zesde prijs in het 9e Arthur Rubinstein In Memoriam International Competition for Young Pianists in Bydgoszcz Polen en de derde prijs in Zabrze Piano competition Polen en in 2019 ontving hij de beurs van de “Dr. Gerda Rohde Prize for the Promotion of Young Musical Talents” voor Outstanding University Graduates.

Hij heeft concerten gegeven in vele steden in China zoals Beijing, Wuhan, Luoyang etc. ook in Duitsland zoals Hannover, Göttingen, Leipzig, Bielefeld, Verden etc.